Så har det då äntligen hänt efter flera års letande, vi har köpt egen gård!


Ett alldeles perfekt ställe med stort luftigt stall, ljust trevligt ridhus, bra paddock, härliga skogsstigar inpå knuten, hus med möjlighet att ha övernattningsridläger och tillräckligt med mark så att hästarna kan gå på lösdrift.

Planen är att flytta hela lektionsverksamheten dit from höstterminen, som startar 11 augusti, och vår förhoppning är att alla våra elever följer med. Verksamheten kommer att fortsätta som nu men detta ger oss möjligheter att även förbättra den.


Gården heter Lilla Trällekilla adress Lyngby 791 och ligger mellan Lyngby och Häckeberga. Då det för de flesta kommer att bli lite längre att köra så höjer vi inte lektionspriset som planerat utan ligger kvar som det är nu för att något kompensera detta. Vi kommer ev. även att behöva justera lite i lektionstiderna så att alla känner att de hinner. Mer info om detta och andra praktiska saker kommer innan terminens slut.


Under sommaren hoppas vi kunna ha en dag då det finns möjlighet att komma ut och bekanta sig med den nya anläggningen och jag är övertygad om att alla kommer att älska miljön lika mycket som vi redan gör.


Vi kommer att fortsätta hyra Kädarps gård och bedriva inackorderingsstall och Bokskogens ridklubb kommer bla. att fortsätta ha sina tävlingar här.Om ni undrar något så ring mig gärna på 040-444 123  el.  076-10 99 444.

/ Nilla


Så här hittar du till oss!

Adressen är Lyngby 791, 247 99 Genarp.


Kör förbi Toppeladugård (från Genarp) eller Assatorps Golfklubb (från Malmö/Svedala/Klågerup)

När du kommer till en trevägskorsning - kör av mot Sturup och Häckeberga.

Ta första avfarten till vänster.

Ta nästa avfart till vänster - skyltat Trällekilla.

Du kör igenom ett skogsområde och där finns en skylt på din högra sida ”Trällekilla” och en väg på din vänstra sida. Kör av till vänster!

Kör rakt fram och du kommer till Trällekilla och ridskolan.

Parkering finns på din högra sida - bakom ridhuset.


GPS-koordinater

Latitude

55,584050

55° 35’ 2,58’’ N


Longitude

13,372546

13° 22’ 21,17’’ E


Våra kontaktuppgifter

Mejladress: kadarpsridskola@telia.com


Bokskogens Ridklubb

info@bokskogensridklubb.com


Vi finns också på Facebook
 

Lilla Trällekilla i Lyngby